Câteva cuvinte

Despre mine

Specialist financiar

Focusează-ți timpul și eforturile în activitatea zilnică a afacerii și lasă finanțele în seama mea!

Numele meu este Răzvan Hărătău și sunt consultant financiar, cu o experiență de peste 7 ani în domeniul financiar și de business. Cu ajutorul cunoștințelor pe care le-am acumulat de-a lungul anilor, te pot ajuta să îți deschizi o afacere de succes, să îți păstrezi poziția companiei într-o stare de consolidare și evoluție sau să îți readuci firma la un nivel de creștere în momentele în care aceasta întâmpină dificultăți.

Prin experiența dobândită în domeniul financiar și antreprenorial, îți pot furniza informații despre cum să îți înțelegi mai bine afacerea prin puterea cifrelor. Astfel, vei putea să obții din cadrul companiei mai mult decât ți-ai propus!

Informațiile acumulate m-au ajutat să înțeleg cum funcționează un model de business, de ce are nevoie o companie pentru a își asigura succesul în afaceri și cum să se poată gestiona și finanța pe întreg ciclul de viață, astfel încât să pot ajuta antreprenorii să ia deciziile corecte.

Toate aceste lucruri sunt reflectate în analizarea și consilierea a peste 100 de companii din domenii variate de activitate, contribuind atât la optimizarea și dezvoltarea de business cât și la identificarea și implementarea soluțiilor de finanțare potrivite.

Expertiză în: analiză financiară, consultanță financiară, consultanță de credit, finanțare bancară sau non bancară din piață (inclusiv fonduri europene).

Misiune, viziune, valori

Misiunea mea este de a sprijini antreprenorii să își dezvolte afacerile și să acceseze ușor produsele de finanțare de care au nevoie.

Viziunea mea este de a crea un ecosistem financiar prin intermediul căruia companiile din România să își acopere toate nevoile financiare și să creeze valoare pentru noi toți.

INTEGRITATE

 

RESPONSABILITATE

LOIALITATE 

ÎNCREDERE

Estimare gratuita

Solicită o discuție

Vrei sa afli mai multe despre serviciile oferite și cum te pot ajuta în îmbunătățirea sănătății financiare sau în dezvoltarea afacerii pe care o conduci?